dijous, 21 de desembre del 2017

"A la recerca dels desitjos"


Enguany alguna cosa ha canviat en el regne dels Reis Mags, alguna cosa sorprenent, màgica i que mai abans no havia succeït i és que resulta que els Reis Mags, després d'una llarga reunió amb tots els mags del món, han decidit que volen saber els desitjos més amagats, sorprenents i fantàstics que tenen els infants. 

És per aquest motiu que s'han posat en contacte amb una especialista en desitjos, n'Aurora, una reportera del món màgic que ha viatjat per tot el món a la recerca dels desitjos més curiosos, increïbles i màgics de tots els garrits.

"A la recerca dels desitjos" és un espectacle taller que vol trencar amb el consum desmesurat de Nadal per endinsar-se en el món màgic dels desitjos que s'amaguen en cada infant i que tenen relació amb l'amor, el respecte i l'amistat.

Així doncs,  després de parlar una mica i presentar-nos, n'Aurora ens va explicar què era un desig i ens va ensenyar el secret per demanar-ne un:



1.  En primer lloc, el desig havia de sortir del cor.



2. El desig no era només per nosaltres, sinó que l'havíem de compartir. 


3. L'havíem de bufar ben fort, com quan feim bombolles de sabó, perquè arribin al mon màgic.


Tot seguit, en vàrem pensar un i després el vàrem pintar en un tros de paper per fer tots junts el nostre llibre de desitjos. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comencem el nou curs, cinquè!

Aquesta primera setmana hem fet jocs cooperatius, de cohesió per coneixer-nos molt millor i contar-nos com ha anat el nostre estiu. Hem dona...